Welcome

Welkom op mijn blog

dinsdag 29 november 2011

Wat hebben wij in maart 2011 allemaal beleefd?

De spread van de maand maart staat bijna helemaal in het teken van carnaval, dat hier in het zuiden natuurlijk uitgebreid gevierd wordt. Vooral door de kinderen, het begint al met de schoolcarnaval, en de instuif en dit jaar hebben we met Ponyclub "De Paardenvriendjes" ook meegedaan aan de optocht. Het motto dit jaar was "Er dun droak mee steken". Een thema dat uitstekend van pas kwam, omdat de gemeente de kletsnatte rijbak van onze rijvereniging niet van nieuw zand wil voorzien. De kinderen deden mee als rodeopaard, springpaard, boerenpaard, politiepaard, circuspaard en hun voeten werden natgespoten door de Gemeentedroak Jos, die ze daarna gingen steken.
Maar, deze maand stond in het teken van nog twee speciale momenten: de maand begon heel mooi met het behalen van het typediploma door Veerle en aan het einde kwam een enorme mijlpaal voor Lars, die zijn 18e verjaardag vierde!

The year 2011 - March
This month almost all pictures were really colorfull because of carnival and so the warm colors of the Sorbet Stack paperline fitted really well. I also had some ribbons and brads in the same colors.
You can find the sketch of this month here.

Gebruikt materiaal / Used materials:
DCWV - The Sorbet Stack, Ribbon, Flowers, Brads, Water Thread Punch, Chipboard Alphabet, Identipen black, Gelly roller white.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ziet het er weer prachtig uit!
Groetjes
Rianne

Danielle zei

hele mooie leuke en gezellig spread Anja!! ziet er heel vrolijk uit.