Welcome

Welkom op mijn blog

zondag 26 juni 2011

Wat hebben wij in februari 2011 allemaal beleefd?

Eigenlijk heb ik deze spread al eventjes af, maar het was er nog niet van gekomen om 'm te plaatsen. Deze maand was erg speciaal omdat Jos en ik 12,5 jaar getrouwd waren. Het is dan ook een heel romantische spread geworden. Heel speciaal was het optreden van Veerle en Linde met het liedje "Wij reizen in ons broekje van hier naar Canada". :-).
Ook het optreden van 'Klusser de Klus Coen' en 'Kwebbel de Kweb Cobi' was onvergetelijk. Natuurlijk kon het Scrapheapweekend daarin niet ontbreken. Wat bij sommige onwetenden de vraag opwekte: Wat doet Anja? Gaat ze op scrabble-weekend? LOL!
Een andere voor mij ook heel speciale gebeurtenis was de cropdag die ik heb gehouden in het gildehuis. Samen met scrapvriendinnen uit Zaandam tot Herpen tot uit onze buurt, maar ook oma Carolien, Veerle en Sophie heb ik een ontzettend gezellige dag beleefd. Al was voor sommigen ons dorp wel erg moeilijk te vinden, want zij gingen in Gelderland op zoek. Al met al hebben we heerlijk gescrapt en veel lol gehad!

The year 2011 - February
February, the month of Valentine and Love and also the month that Jos and I were married 12,5 years, so we had a great party with all our family and friends. For this romantic spread I used the wonderful line of Bo Bunny - Love Bandit.
You can find the sketch of this month here.Gebruikt materiaal / Used materials:
Bo Bunny - Love Bandit: Whoo Loves U, Flower Die Cut Paper, Stickers, Martha Stewart Butterfly Punch, Pink and Light Blue Cardstock.

2 opmerkingen:

marion zei

gefeliciteerd, wij waren ook in feb 12,5 jaar getrouwd. wat een toeval. Je hebt zo te zien een prachtig feest gehad......

Petra zei

Erg mooi!
Groetjes Petra