Welcome

Welkom op mijn blog

zondag 29 januari 2012

Wat hebben wij in mei 2011 allemaal beleefd?

Ook de maand mei was weer vol met allerlei activiteiten, maar helaas heb ik niet overal foto's van. Het was ook weer een erg warme maand en op een zaterdag kwam een ponyclub uit Gelderland bij ons op bezoek. Eerst werd een een mooie bosrit gemaakt, waarna er spelletjes werden gespeeld. Linde en Duco bleken echt talent te hebben voor ponyvoetbal! Ook was het moederdag, ik ben gezellig met Veerle en Linde naar oma Wies geweest en later die week naar oma Carolien, maar zelf werd ik natuurlijk ook op bed verrast met allerlei leuke knutsels en cadeautjes.
Het volgende weekend kwamen de kinderen van mijn zus, Kevin en Eline, gezellig logeren. Ze hebben ook paardgereden en heerlijk buiten gespeeld, o.a. op de trampoline.
In mei is ook altijd de jaarlijkse sportdag op school, waar Jos klaar stond met een sjoelbakparcours en de kinderen na afloop genoten van een lekker ijsje.
Ook een speciaal moment was de promotie van mijn oud-collega Pieter. De dag was echt een kroon op jarenlang hard werk en ik was heel blij voor hem. De maand eindigde met een ponyconcours, waar Linde samen met Kim, Bart en Daan kampioen werd met Viertalrijden. De combinatie van de oranje strik en de blauwe shirtjes, maakten dat ik voor dit papier van Déjà Views koos, dat ik al enkele jaren had liggen.

The year 2011 - May
In the month of May we had a tournament of the pony club and Linde and her friends won the first prize when they did a contest with four horses. Due to the orange ribbon and the blue shirts on the photos, I decided to use this line of Déjà Views which I already had for a while.
You can find the sketch of this month here.Gebruikt materiaal / Used materials:
Déjà Views - Fresh Print: Flower Medley, Garden Stripes, Green Cardstock, Lint Crispy Oranje, Martha Stewart Doily Lace Punch, Cricut George and Basic Shapes.

4 opmerkingen:

Dora zei

Leuk om dat voor later allemaal te hebben, en een paar mooie lay outs!

Scraplijn zei

Hey wat mooi is ie, hier was je toch mee bezig tijdens het weekend?
Heel erg leuk weer Anja.

marion zei

wat een prachtige spread weer......

Gwendolyn zei

Weer zo'n gaaf overzicht! Echt superknap hoor!

Liefs Gwendolyn