Welcome

Welkom op mijn blog

maandag 1 november 2010

Een heel speciaal communiecadeau...

Al langer was Linde dol op paarden en met haar communie kreeg ze dan ook een buitenrit in Averbode cadeau van peettante Linda, nonkel Erwin, peetoom Coen en tante Marlijn. Als ze paardrijden echt leuk zou vinden, dan zou ze bij de ponyclub mogen. En, ze vond het leuk, heel leuk zelfs. Sinds een half jaar zit ze dan ook op de ponyclub en ze rijdt op Duco. Het blijkt een heel actieve club, dus veel reden om leuke foto's te maken en deze te scrappen.
De eerste spread is gemaakt van de foto's tijdens haar communie toen ze een rijbroek, chaps en de buitenrit cadeau kreeg.

A special communion present
This spread in romantic style with photos of the day that Linde received a present at her communion from her godmother and father. She would go horse back riding for the first time in her life for a period of 3 hours in the woods around Averbode.
Gebruikt materiaal / Used materials:
Webster's Pages: Lullaby In Due Time, Round Diecut Paper, Prima Marketing Pebbles, Prima Marketing Athena Flowers Aurora Pink and Coral, Tim Holtz Clock Faces, Ornate Plates, and Word Keys, Crystal Swirls.

Geen opmerkingen: